miércoles, 10 de octubre de 2007

41 Ral·li Humorístic de Carcaixent 2007


El passat diumenge va finalitzar el 41 Ral·li Humorístic de Carcaixent... Un Ral·li que ha estat d'alló més bé, i on crec que la gent dels cotxes se ho ha currat molt, tant en els cotxes com a les proves, sobretot a la Prova Final, que va ser espectacular (a banda del presentador). Quasi tots els cotxes portaven algo mínimament preparat, per la qual cosa per a mi se mereixen ja el meu reconeixement. Destacar la prova del Cotxe 7 que va ser molt original i va fer gaudir a tot el personal que es va arrimar al Parc per vore la Prova Final (4.000 persones més o menys).


Este cotxe, va fer un playback de Mario Bros, imitant les aventures de este personatge de consola... en una paraula..BÁRBARO. El cotxe 2 també va fer una gran prova final amb la música de la BSO de Happy Feet "My Way". Este cotxe que guanyà l'any passat la prova final amb la cançó "maquillaje" de Ana Torroja, va tornar a tirar el resto i va ficar el llistó ben alt desde el primer moment, ja que foren els primers a actuar. Trini i David Soler ho bordaren, enhorabona cotxe 2.


En quant a cotxe, expectacular el Cotxe 4 amb la seua imitacio de la carroça de Gerges (guanyador a més de disfressa de cotxe, de la disfressa individual i disfressa col·lectiva) de la pel·lícula "300" i la seua recreació de batalles al llarg de la cavalcada. Gran cotxe també el de la "ciénaga de Shrek" fet pel cotxe 2, la casa feta amb tot luxe de detalls i la gent disfressada dels persontages de la pel·lícula, amb menció apart de la Fada Madrina (Rosana) que era igualeta a la de la peli.


En definitiva, crec que hem tingut un ral·li bo, on la gent ha gaudit i s'ho ha passat d'alló més bé. Per la meua part, i com a aprt de l'Organització, vuic llevar-me el barret davant la resta dels meus companys, que la majoria no havien organitzat mai. Sou un grup de gent genial, m'ho he passat molt bé amb vosaltres i ha sigut tot un plaer organitzar amb vosaltres, i sapiau que ho heu fet molt bé.

No hay comentarios: